Понеделникот во „Бруклински“ традиционално е за џем-сесија во живо, овој пат со Андреа Мирческа на контрабас, Давид Скерлевски на пијано, Трајче Илиевски на гитара и Дамјан Грујо на тапани.

Забавата почнува во 21 часот.