Клубот Менада вечерва го организира последниот дел од „Џез фестивалот на дуети“.

Вечерта ќе почне со проекција на Let’s Get Lost. За музичкиот дел од фестивалот ќе се погрижат Бојан Иванов и Бојан Жунгулов, а по нив ќе настапат Бојан Петков и Иво Солдатовиќ.