И овој месец, продолжуваме со live jam sessions!  Задолжени за убава атмосфера, вечерва се: Андреа Мирческа – контрабас, Давид Скерлевски – пијано, Трајче Илиевски – гитара, и Дамјан Грујо – тапани.