Во „Олд скул кафе“ вечерва на џез со Џон Илија Апелгрин.

„Со Џони е секогаш опуштена атмосфера, бескрајни аплаузи и подзинати вилици“, велат од џез-клубот. Почеток од 22:00 часот.