Добитникот на Греми, популарниот Литл Луи Вега на 21 декември настапи во „Станица 26“ во Скопје. „Музичарот кој 20 години е на музичката сцена ќе направи светска забава во Скопје“, велат организаторите.

Билетите во претпродажба се 400 денари, а на врата се 600 денари.