По распродадениот концерт на 22 март, организаторите на Queen Real Tribute најавија концерт и на 23 март во „Станица 26“. Влезниците чинат 400 денари, односно 500 денари на денот на концертот.

Лица под 18 години може да влезат само во придружба на полнолетно лице.

Забавата почнува во 20 часот.