Стефан Величковски, натпреварувач во музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“, ќе пее афтерворк во „Еквилибриум“. Песните на Оливер Драгојевиќ, Џибони, Петар Грашо, македонски хитови и вкусна храна за уживање денес после работа.