Премиерно оваа сезона претставата „Енималс“ од Угљеша Шајтинац во кино „Култура“. Претставата е од 20:00 часот.

Можете да резервирате билети на меил адресата [email protected] или преку нашата ФБ страна во порака.

Цената на билетот изнесува 200 денари.