Од секој затвор може да се избега, ако се знае како. Рами Малик и Чарли Хунам планираат големо бегство во филмот „Пеперутка“, римејк на култниот „Папилон“ со Стив Меквин и дастин Хофман. Филмот е на репертоарот на кино „Синеплекс“.