Хотел Трансилванија3: Одморите почнуваат жанр: Анимиран, комедија, семеен. Почеток 11 часот

ЏОНИ ИНГЛИШ ПОВТОРНО ВО АКЦИЈА-почеток во 20 часот

ПРЕДАТОР (3Д)-почеток во 22 часот