Недела е ден кога се пуштаме у лер, дигаме нозе у вис и ги гледаме нашите омилени филмови со нашите омилени луѓе.

Во ова издание на репертоарот ни се:
– American Beauty (1999)
– Catch Me If You Can (2002)
– Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (2004)

Повелете сите љубители на добар филм! Проекцијата почнува во 18:00 часот.