Поп пејачката Каролина Гочева синоќа се забавуваше на концертот на Нокаут на Кале. Пејачката се потсети на нивните познати хитови, а пред 20 години и се појави во нивниот спот за песната “Телефонскиот број не постои”.

Каролина беше во првите редови во публиката и таа цело време наша поддрша нс бендот.

Концертот на Нокаут во СРЦ Кале мина со емоции, среќна публика и добро подготвен бенд на сцената. Пред 20 години, “Нокаут” токму на ова место го одржа својот прв концерт.

Фото: Д. Перковски