На 22-ри декември Мис Китн во „Епицентар“. Билети во предпродажба: Радио Бар, Кино Карпош и Папилон 500 денари (100 лимитирани карти)
На влез: 600МКД

Caroline Herve, или позната како Miss Kittin, е француска пејачка, диџејка и продуцентка која по завршените студии по уметност, реши да се занимава со диџејството и продуцирање на музика.

Се прослави со “Frank Sinatra” заедно со продуцентот The Hacker, во 1998 година. Од тогаш, па наваму е врвен светски диџеј и зад себе има дури 3 албуми.