Вечерва во Македонскиот народен театар ќе се игра преставта “Галеб“.

Во главните улоги играат Звездана Ангеловска, Никола Ристановски, Петре Арсовски, Емил Рубен, Благој Веселинов, Дарја Ризова, Дамјан Цветановски, Сашка Димитровска, Тина Трпкоска, Славиша Кајевски, Аксел Мехмед.

Претставата почнува во 20:00 часот.