(Галерија) Дупка у публика, една карта пренесена во Будимпешта, почна Бубамара за отруени граѓани

Со мотото „Отруени граѓани, време е да се предадеме“, во преполната сала “Борис Трајковски” почна Златна бубамара на популарноста. Водителот Сашко Коцев се пожали одма дека снемало карта. Вели дека имале проблем со распределбата на билетите. Едно место во салата останало празно оти едната карта отишла во Будимпешта. „Дупка у публика сеа заради таа една … Continue reading (Галерија) Дупка у публика, една карта пренесена во Будимпешта, почна Бубамара за отруени граѓани