Германскиот бенд Camera, на 1 април ќе настапи во Младинскиот културен центар.

Берлинскиот бенд продолжува со својата интергалактичка авантура и работење на новиот албум, Emotional Detox.

Билети во претпродажба по цена од 250 денари само на билетарница на МКЦ или онлајн преку bileti.mkc.mk.