String Forces со сосема нов звук! Бидете дел од промотивниот концерт на новото EP Unsustainable Truth, првото од неколку што следат. Денеска во клуб „Станица 26“ со почеток во 21:00 часот.

Билети на Купи Карти За Се по цена од 200 денари, а на влез на клубот по цена од 300 денари.