Во Рок кафана Рустикана денес има попуст на хамбургер. Целото бургер мени е со 20% попуст во текот на целиот ден, а за сите што не јадат месо го имаат вегебургерот познат како „Лажен Цепелин“, позната реченица на Столе Стоиловн од пследното Европско првенство што се одигра во Хрватска.