Денес во Младинскиот културен центар, ќе се одржи хуманитарен концерт за Ивана Атанасовска. Настапуваат DJ Чарли, Monistra, Синтезис, Letecki Pekinezeri (Летечки Пекинезери), Foltin, DJ Chvare.

Забавата почнува во 20:00 часот.