Вечерва во 20 часот, во НЛБ Галерија ќе биде отворена изложбата на дела од Калина Брајковска. Изложбата содржи 20 дела масло на платно изведени во неоеxпресионистички стил, во кои авторката им пркоси на обликот и формата.

Изложбата ќе биде отворена до 31 јануари.