Во животот на Петар Мараш, припадникот на белградската автомобилска мафија,нештата почнуваат да добиваат смисла. Го напушта семејниот дом и со долгогодишната девојка се вселува во својот нов стан.

Кланот на кој му припаѓа, а со кој управува искусниот „Цар“, добро „работи“. Работата е добро организирана, пари има доволно за сите, а полицијата не им прави проблеми. Сето тоа случајно ќе се промени, кога Мараш случајно ќе се замери со бруталниот нарко-клан. Проекцијата на филмот е во 22.15 часот.