Вечерва во Македонски народен театар ќе се одигра театарската претстава „Кец на десетка“.

Александар Микиќ, Тања Кочовска, Нина Деан и Ивица Димитријевиќ ќе настапат во главните улоги.

Претставата почнува во 21:00 часот.