Вечерва во Македонски народен театар ќе се одигра театарската претстава „Кец на десетка“.

Во главните улоги настапуваат Александар Микиќ, Тања Кочовска, Нина Деан и Ивица Димитријевиќ.

Претставата почнува во 20:00 часот, а билетите ќе се продаваат по цена од 300 денари.