Во четврток (28 февруари) во „Синеплекс“ ќе почне да се прикажува најновата комедија на Џенифер Анистон, „Кнедличка“. Вилудин Диксон е дебела тинејџерка и ќерка на поранешна мис. Прекар ѝ е „Кнедличка“, а ѝ го дала мајка ѝ, и таа е единствената што ја вика така.