Босанскиот музичар Един Осмиќ, попознат како Едо Маајка на 4 март ќе одржи концерт во Скопје.

Билетите ќе чинат 300 денари во претпродажба, а може да се купат на билетарница МКЦ или онлајн преку bileti.mkc.mk.