Во ВИП арената „Борис Трајковски“ од 20 часот концерт на едни од најактуелните изведувачи во регионот, Јала Брат, Буба Корели и Николија. Пред нивниот настап загревање ќе биде диџеј Здравко.

Цената на влезниците е 600 денари. Организатор на концертот е Балканска музичка продукција.