Српскиот пејач Саша Ковачевиќ на 6 април ќе има концерт во Скопје, во ВИП арена Борис Трајковски. Билетите преку продажната мрежа на https://www.kupikartizase.com  , Пола Југотон, Цвеќара Розе – Веро 2