Во месецот на виното и љубовта, вечера концерт во Скопје ќе има Жељко Самарџиќ.

Концертот во организација на „Прагма продукција“ кој требаше да се одржи на 16 февруари беше презакажан за вечерва во Вип арената „Борис Трајковски“.

Концертот почнува во 21 часот.