Триото „РИБ“ вечерва ќе го промовира третиот студиски албум, насловен RIB. Сниман од страна на Ален Хаџи-Стефанов, миксот, продукцијата и мастерингот се на Ben “Faz” Farestvedt од Англија. Албумот ќе биде издаден на плоча и во дигитална форма, а промоцијата е вечерва во МКЦ.

Билетот за концертната промоција чини 300 денари.