Arctic Monkeys tribute Band – Stereo Deficit, во Станица 26, вечерва, повторно на барање на љубителите на нивната музика. Групата првично беше создадена во средината на 2010 година како резултат на взаемната љубов меѓу тројца браќа према разноврсните прогресивни музики. Подоцна им се придружи и четвртиот член на бендот за најпосле да се оформи Arctic Monkeys tribute band.