Светски музички атракции дуото 2 CELLOS ќе настапи во Скопје на 19ти октомври  во ВИП Арена. Концертот почнува во 21 часот. Цени:
Партер 990 денари
ФАН ПИТ 1.500 денари (само 1.000 влезници)
ТРИБИНИ 1.200 денари (блок 1 и 15)
SILVER SEATS 1.500 денари (блок 2, 5, 6, 10, 11 и 14)
GOLDEN SEATS 1.990 денари (блок 3, 4, 7, 8, 9 и 12)

See Less