„Кози бар“ вечерва ќе го избере најгрдиот празничен џемпер. Па ако имате облека со празнични мотиви од која се срамите, облечете ја и на журка во „Кози“. Најгрдиот џемпер ќе добие ваучер од 3.000 денари за храна и пијалоци во барот. Забавата почнува во 19 часот.