„Куку леле“ вечерва ќе одржат концерт во „Пивница стар град“, без билети и без резервации. Многу домашно пиво, мезе, пријатна атмосфера и најголемите хитови на еден од најпопуларните македонски бендови.

Журката почнува во 20 часот.