Српскиот пејач Жељко Самарџиќ на 16 февруари ќе има концерт во Скопје, по повод месецот на љубовта и виното. Концертот е во Вип Арената Борис Трајковски каде ќе ги отпее сите свои хитови и балади. Влезниците веќе се во продажба во  www.kupikartizase.com, „Пола Југотон“, и „Цвеќера Розе-Веро2“. Организатори се „Прагма продукција“.