На репертоарот на Драмски театар вечерва од 20 часот е претставата „Љубовници“ на Коцевска. Во главните улоги настапуваат Билјана Беличанец, Драган Спасов – Дац, Зоран Љутков и Маја Вељковиќ – Пановска.