Промоција на деби албум “On the Wings of Love” („На крилјата на љубовта“)
Авторски мантри на Махајана Деви во придружба на класични инструменти.
На промоцијата во „Паблиш рум“ концертно ќе бидат изведени спиритуалните песни и мантри во придружба на професионални музичари од Македонија и Швајцарија .Почеток во 20 часот