Облечете се како дух, вештерка, вампир или некој друг страшен лик, маскирајте се и придружете ѝ се на забавата за „Ноќта на вештерките“ во Нано бар. Журката на која ќе се пуштаат „халуин“ песни ќе биде со хуманитарен карактер.

Забавата почнува во 21 часот.