Предновогодишна забава, вечерва, во Станица 26 за доктори, медицинари, фармацефти, стоматолози. Атмосферата ќе ја загрее Ди Џеј Васо (Васко Нетковски), урбан лик со извонреден сенс и љубител на музиката. Забавата ќе ја продолжат уникатните латино/хаус звуци на ConTruDJ , познатото Битолско трио – Zoki Conga, Dadoni Trumpet & Dj Mikar.