Познатата модна дизајнерка Ивана Кнез на 2 април ќе ја перстави својата нова колекција. Всушност лимитираната колекција ќе ја престави за својот роденеден и со тоа сака да ја пренесе  пораката дека треба да се надминете себеси и да направите се  да бидете свои и оригинални.