Соберете ги пријателите и дојдете да уживате со добра музика и уште подобри вина од регионот на едно место-стои во најавата на Skopje Wine Expo 2018. Забавата е на Плоштад Македонија, почнува од 24-до 27 октомври. Влезот е бесплатен.