Журката во четврток во „Станица 26“ е за сите без оглед на генерацијата и музичкиот вкус. Новата епизода од Street Ѕoul Delight, во која познати диџеи ќе пуштаат хип-хоп, денс, аренби и неосоул, почнува во 23 часот.