Денеска во 16 часот Пјаца Либета го организира првото „пјаца аперитиво“ со Даниел Данн и Александар Кипровски. Вкусна храна и пијалак и одлична музика за опуштање после работа. Со секој купен пијалак имате и вкусна храна подготвена од врвни готвачи.