Денес со почеток од 21 часот на џез во кафе барот Олд Скул.

Трајче Велков на труба, Зоран Костадиновски на гитара, Горан Ѓешовски на бас и Гоце Стевковски на тапани ќе бидат одговорни за одличната атмосфера.

Забавата трае до 12:30 часот по полноќ.