Денес со почеток од 21 часот на џез во кафе барот „Олд Скул“.

Зоран Костадиновски на гитара, Горан Гешовски на бас, Иван Иванов на сакс и Виктор Филиповски на тапани ќе бидат одговорни за одличната атмосфера.

Забавата трае до 12:30 часот по полноќ.