Од вечер, па секој втор понеделник, во 20. 30, подиумот во Дебар Маало спремен, коктели на готовo, елајте си во PUB18 на фино музиче, вртиме салса кубана, сон, по некоја румба…PUB18 во срцето на Дебар Маало, идеален за шизење.