Вечерва во МНТ ќе се игра преставата „Разговор во четири очи“. Режисер: Нина Николиќ.Играат: Амернис Нокшиќи Јовановска, Нина Деан, Петре Арсовски, Дарја Ризова, Катина Иванова, Благој Веселинов и Дамјан Цветановски.