Пологамија, брак од интерес, разврат, неверство, развод… „Театар комедија“ вечерва повикува на смеење со претставата „Жена ми се вика Борис“ во режија на Синиша Евтимов.

„Секое препознавање на одредени стории, трачеви и личности во претставата е случајно“, велат авторите.

Претставата почнува во 20 часот.