Стенд-ап шоу на Драган Маринковиќ – Маца во Дом на АРМ, со претставата „Добредојдовте на терапија“. Смеење до солзи. Забава што ќе ве извади од реалноста и ќе ве однесе во светот на стариот добар балкански хумор. Маца е маестрален, позитивно-луд лик кој не застанува.

Претставата почнува во 20 часот, билетите чинат 350 денари.