Маскирајте се и избрете го омиленото место во градот да се журкате. Забава под маски ќе има во Лофт, Сквер 21, Котур, Каса Кубана, Кози бар, Јавна соба, Дион, Биртија паб, Маракана, Калдрма, Нола, кафе Че, Плеј кафе, Синдикат и многу други.