DS Каљо Масниот како и ЗМајда Јошевска ќе ве забавуваат со хитови од 80тите цела вечер! Ако сте фан на Глорија Естефан, Оливер Мандиќ, Денис енд Денис, Дино Дворник, Дјуран Дјуран, Спандау Балет, Хол енд Оутс, Били Оушан и ред други, журкава е тотално за вас!